Om Orbicon | WSP

Her arbejder vi sammen om noget større - bæredygtige løsninger, der skaber værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og fælles omgivelser

Sammen om noget større

I Orbicon | WSP arbejder vi med de store udfordringer for Danmark og verden. Klimaudfordringen, urbanisering og rent vand til alle er noget af det vi med passion kaster os over. Og vi spænder vidt. Fra totalrådgiver på FN byen til udvikling af naturpleje med kampvogne. Fra effektiv infrastruktur til byrum der er til at leve i.

Fællesnævneren er: Bæredygtige løsninger, der skaber værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og fælles omgivelser. I tæt dialog med vores kunder, skaber vi håndgribelige løsninger på aktuelle udfordringer - og tror på, at de hjælper os til en bedre verden i morgen. Vi ved, at vi er del af et større kredsløb.

Læs mere her om, hvordan Orbicon | WSP  arbejder konkret med FN's Verdensmål

Dygtige fagfolk og flad organisation

I Orbicon | WSP møder stærke individer op på arbejde med et fælles tankesæt: Hvordan gør vi sammen tingene klogere, mere effektive og frem for alt grønnere derude? Og vi lader det ikke blive ved tankerne. Vi er faglige ildsjæle, der elsker at se udfordringer blive til færdige løsninger, som gavner både kunden, miljøet, samfundet og verden omkring os.

Vi arbejder med miljø, klimatilpasning, forsyning, arbejdsmiljø, infrastruktur, byggeri og renovering. Sammenhængskraften mellem forretningsområderne er medarbejdere, som konstant tænker, taler, tester og deler løsninger. Det er vores fælles nysgerrighed, erfaring og faglige iver, der driver Orbicon |WSPs innovative metoder.

Det kræver dygtige fagfolk med overskud, og de kommer ikke i standardmål. Derfor har vi bygget en agil flad organisation med højt til loftet. Vi sætter ambition over plejer og insisterer på at levere enkle løsninger på selv komplicerede problemer.

KUnder og gensidigt samspil

Selvom alle opgaver er forskellige, starter de samme sted. På kundens side af bordet. Hvor vi lytter, forstår, udfordrer og foreslår de løsninger, der på den lange bane gør en større forskel for kunden, miljøet og samfundet omkring os. En tæt dialog og et frugtbart samarbejde med vores kunder om deres udfordringer og ambitioner ligger dybt forankret i vores kultur. Vi definerer og skaber altid løsningerne i gensidigt samspil med kunderne. Det ligger dybt forankret i vores rødder, ligesom det at indtænke grønne, bæredygtige og helhedsorienterede løsninger.

Sammen med et stærkt kundefokus hylder vi passion og agilitet som de værdier, der gør os i stand til at omsætte nutidens udfordringer til fremtidens løsninger og give kunden mest værdi for pengene. Vi hviler i vores faglighed og skaber en god forretning ved at være troværdige og dele ud af vores mange dygtige fagfolks store viden og gå i dialog om løsningerne.

Nordeuropæisk og arktisk rådgiver

Orbicon |WSP vokser. I dag er vi en nordeuropæisk rådgiver med stærke danske rødder tilbage til 1866. Vi laver globale løsninger til lokale udfordringer og hjælpe mennesker i alle verdensdele med fx at få rent vand eller et bæredygtigt forsyningsanlæg. Vi er kendt for at være innovative indenfor miljø og bæredygtighed og vokser såvel i vores byggeridivision som i vores miljø-, informatik,- og forsyningsdivision, samt internationale division.

Orbicon | WSP har en vækststrategi bakket op af vores ejer WSP Sverige AB.  Vi ønsker - sammen med vores kunder - at skabe langsigtede bæredygtige løsninger med et grønt afsæt inden for klima, vand, miljø, byggeri og bymiljø.

Vi har vores ståsteder i Nordeuropa og Arktis, men tager ud i verden med vores løsninger, så de kan gøre gavn for endnu flere.