Lej en arbejdsmiljøkonsulent

Har du en arbejdsmiljøleder, som kan sit fag? Ellers kan du leje en!

Det er en god idé at have styr på arbejdsmiljøet og arbejdsmiljølovgivningen. Men det kan også være svært for virksomheder, der ikke har en erfaren arbejdsmiljøleder. Så kan en god løsning være at leje én.

Det er billigere og bedre at få et eftersyn af vores arbejdsmiljøkonsulent, og så rette op på de ting, der måtte vise sig end måske at få et ærgerligt besøg fra Arbejdsmiljøtilsynet. Samtidigt er det et positivt skridt i forhold til medarbejdere og kunder at vise, at du tager arbejdsmiljøet alvorligt.

Hos Orbicon får du en erfaren og professionel konsulent, som har været arbejdsmiljøleder i mange år. Vores arbejdsmiljøledere kan hurtigt og effektivt gennemgå virksomheden og evt. foreslå forbedringstiltag, så I er sikre på at overholde gældende standarder.

Ved ”leje” af en af vores arbejdsmiljøledere bliver der i tæt samarbejde med jeres ledelse sat fokus på de udfordringer, der i det daglige såvel som på længere sigt, skal gå fra hindringer til succes.

Det er jeres ambition som styrer - I kan få et tæt samarbejde med os, en gennemgang af virksomhedens daglige arbejdsmiljøudfordringer eller blot en sikkerhedsrundering, så I er klædt godt på, når arbejdstilsynet kommer på tilsyn.

krav til egenindsats

Ifølge arbejdsmiljølovgivningen skal alle virksomheder leve op til en række formelle krav, der skal være med til at sikre et godt arbejdsmiljø. Disse krav kaldes virksomhedens egenindsats.

Kravene til egenindsats handler fx om samarbejdet om sikkerhed og sundhed (AMO), arbejdspladsvurdering (APV), oplæring og instruktion af medarbejderne, arbejdspladsbrugsvisninger for stoffer og materialer samt lovpligtige eftersyn af tekniske hjælpemidler.

Få et uforpligtende besøg af os og hør nærmere om mulighederne for optimering, forbedringer og egenindsatser.

Med vores arbejdsmiljøledere kan du:

  • Få tjek på arbejdsmiljøet og optimere det
  • Få en gennemgang af virksomhedens arbejdsmiljøforhold inden Arbejdstilsynet kommer på besøg
  • Vise medarbejdere, kunder og interessenter, at et sundt og sikkert arbejdsmiljø er vigtig for virksomheden.