Julie - Praktikant i Orbicon Arctic

Mit navn er Julie Jeremiassen, og jeg er 26 år. Jeg er født og opvokset i Nuuk. Lige for tiden læser jeg til arktisk ingeniør med speciale i byggeri.

Min praktikperiode hos Orbicon Arctic

Jeg valgte Orbicon Arctic, da jeg ville have min praktik i et rådgivende ingeniørfirma i Nuuk. Jeg syntes, det var det oplagte valg, da der er flere, som er arktiske ingeniører hos dem.

Den første dag skulle jeg hilse på de andre samt lære dem bedre at kende og lære deres system.

Jeg fik mit egen lille ”kontor” og en velkomstmappe. Hos Orbicon Arctic er der ikke kun bygningsingeniører, så for mig var det også godt, at få de andres synspunkt at kende.

En anden arktisk ingeniørstuderende var også praktikant i Orbicon Arctic på samme tid. Det var dejligt, at man ikke følte sig alene og havde en, man kendte fra uni, som man lige kunne hilse på og spørge en gang imellem.

Fra teori til praksis

Det var vigtigt for mig at anvende de teorier, jeg har lært på DTU. Under praktikperioden fik jeg anvendt en del teori samt lært nye teorier. Herunder fandt jeg ud af, hvad mine svagheder og hvad mine stærke sider er.
Jeg fik lov til at arbejde med forskellige projekter i de 100 dage, jeg var praktikant: Tegninger i Revit, beregninger af forskellige bygningsdele, arbejde med SA og SB, overværet licitation, været med til tilsyn i Aasiaats bygder, men mest beregninger (som jeg gik efter).

Smil og kage

Atmosfæren i Orbicon Arctic er GOD. Folk kan arbejde sammen, og man får nemt et smil på læberne. Og der er blevet spist nogle gode kager i de 100 dage.

Jeg glæder mig til at hilse på dem igen og se, hvad de har opnået.
 


Præstefjeldet i Sisimiut

Læs mere om Orbicon Arctic her.