Ansættelsesproces

Ansættelsesproces

Når vi har modtaget din ansøgning, læser vi alle ansøgninger igennem med henblik på at udvælge de kandidater, som vi gerne vil se til en personlig samtale.

Første samtale

De udvalgte kandidater inviteres til en første samtale, der typisk varer en time. Her får du blandt andet mulighed for at høre nærmere om jobbet, og vi får mulighed for at høre nærmere om din baggrund og afdække dine kompetencer.

Anden samtale

På baggrund af første samtale udvælger vi 2-3 kandidater til anden samtalerunde. Her går vi mere i dybden med jobbet og med dine personlige og faglige kvalifikationer. Ved ansættelse til visse stillinger (typisk leder- og specialiststillinger) anvender vi forskellige tests for at sikre det rette match mellem stillingen i Orbicon og dig. Testen vil typisk være en del af anden samtale og bruges som et dialog værktøj, der kan bidrage til at give et mere nuanceret og præcist billede af dig. Du får altid feedback på den eller de tests, du har udfyldt.

Senest når en stilling er besat, vil alle ansøgere modtage et svar på deres ansøgning.

Fortrolighed og etik

Vi lægger vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen, og det er vigtigt for os, at du som kandidat oplever, at du bliver behandlet professionelt og med respekt. Vi behandler således din ansøgning og alle dine dokumenter fortroligt, og såfremt vi undervejs i processen ønsker at indhente referencer, kontakter vi altid dig først. Du vil desuden altid kunne få uddybet et afslag, hvis du har været til samtale hos os.