Nordisk Film Biografer Field's

En topmoderne biograf med ni sale og 1.500 sæder. Det er ingen overdrivelse at kalde den nye Nordisk Film Biografer Field's gigantisk.

Store biografoplevelser til en halv million gæster om året

Det store biografkompleks ved Field's shoppingcenter var en drøm, der gik i opfyldelse for ejerne Steen & Strøm. Siden 2008 havde de haft planer om at opføre den nye biograf i Ørestaden, men først fem år senere viste markedet sig at være klar. Med biografen har de givet deres kunder og hovedstadens beboere en topmoderne biograf og helt nye muligheder for underholdning for omkring 500.000 gæster om året. Ud over biografen med de ni sale rummer bygningen også Ørestad Gymnasiums nye medielinje med 250 elever.

Den nye bygning er første etape i udvidelsen af Field's, der bygges mod syd og ovenpå den eksisterende parkeringskælder. Dermed etableres starten på en strøggade, der bliver centrum for området og åbner Fields op mod byen og skaber kultur og liv i byrummet.

Charlotte Klarskov Andersen

Afdelingschef
+45 41 70 47 19

Tæt samarbejde med bygherre gennem hele projektet

Orbicon har som gennemgående bygherrerådgiver været en del af projektet fra start og haft et tæt samarbejde med Steen & Strøm gennem hele forløbet. Vi har leveret alle relevante ydelser inden for bygherrerådgivning og varetaget programmering og udbud for kontraktindgåelse med totalentreprenør. Desuden har vi udført bygherretilsyn gennem hele byggeprocessen.

Byggeriet rummer Nordisk Films 9-sals biografcenter, Ørestad Gymnasiums medielinje og en 2-etagers parkeringskælder.

Projekt
Bygherre
Steen & Strøm Danmark A/S
Størrelse
8.500 m2
Beliggenhed
Amager
Byggeår
2013-2015
Kompetence
Rolle
Totalrådgiver