Baldersbo Afd. 9

Efter mere end 50 års anvendelse kommer omfattende renovering og modernisering 400 familier til gode.

Nye moderne badeværelser

I Skovlunde gennemgår Boligselskabet Baldersbo en omfattende indvendig renovering af Afdeling 9 – Ringtoften, der består af hele 400 lejligheder. Den almene boligafdeling er opført i 1963 og helt frem til renoveringen var vand- og afløbsinstallationerne de oprindelige installationer fra afdelingens opførelse. I årernes løb er det blot enkelte dele af installationerne, der er blevet udskiftet grundet tæringer eller tilstopninger.

Beboerne i afdelingen kan se frem til udskiftning af de oprindelige vand- og afløbsinstallationer i både køkken og bad i samtlige 400 lejligheder, samt renovering af badeværelser med individuelle tilvalg. I kælderen udføres nye fordelingsledninger samt udskiftning af jordledninger mellem blokkene. Alle badeværelser får udskiftet gulve, vægge, toiletter samt etableret håndklædetørrer. Derudover bliver noget nyt i alle badeværelser, at alle toiletter komme til at hænge på væggen. Det skjuler rør, cisterne og gør det hele meget lettere at rengøre.

Fokus på kvalitet og god dialog

Projektet omfatter desuden beboerhåndtering, som blandt andet indeholder informationsskrivelser og præsentation til beslutning af projektet, styring af individuelle tilvalg og håndtering af henvendelser undervejs i byggeprocessen.

Orbicon har som totalrådgiver ydet forundersøgelser, projektforslag, hovedprojekt, udbud og licitation, projektopfølgning, fagtilsyn, projekt- og byggeledelse, afleveringsforretning og mangelafhjælpning samt 1-års eftersyn.

Med renoveringen forventes det at beboerne kan spare mindst 10 procent på deres forbrug af vand.

Projekt
Bygherre
Boligselskabet Baldersbo afd. 9 v/Boligselskabet Baldersbo
Beliggenhed
Skovlunde
Omfang
400 lejemål
Projektår
2015-2018
Partner
Arkitekt
MOLE Arkitekter ApS
Kompetence
Rolle
Totalrådgiver