Baldersbo Afd. 9

Efter mere end 50 års anvendelse kommer omfattende renovering og modernisering 400 familier til gode.

Nye moderne badeværelser

I Skovlunde gennemgår Boligselskabet Baldersbo en omfattende indvendig renovering af Afdeling 9 – Ringtoften, der består af hele 400 lejligheder. Den almene boligafdeling er opført i 1963 og helt frem til renoveringen var vand- og afløbsinstallationerne de oprindelige installationer fra afdelingens opførelse. I årernes løb er det blot enkelte dele af installationerne, der er blevet udskiftet grundet tæringer eller tilstopninger.

Beboerne i afdelingen kan se frem til udskiftning af de oprindelige vand- og afløbsinstallationer i både køkken og bad i samtlige 400 lejligheder, samt renovering af badeværelser med individuelle tilvalg. I kælderen udføres nye fordelingsledninger samt udskiftning af jordledninger mellem blokkene. Alle badeværelser får udskiftet gulve, vægge, toiletter samt etableret håndklædetørrer. Derudover bliver noget nyt i alle badeværelser, at alle toiletter komme til at hænge på væggen. Det skjuler rør, cisterne og gør det hele meget lettere at rengøre.

Theis Pommergaard Seier

Projektchef
+45 24 87 15 52

Fokus på kvalitet og god dialog

Projektet omfatter desuden beboerhåndtering, som blandt andet indeholder informationsskrivelser og præsentation til beslutning af projektet, styring af individuelle tilvalg og håndtering af henvendelser undervejs i byggeprocessen.

Orbicon har som totalrådgiver ydet forundersøgelser, projektforslag, hovedprojekt, udbud og licitation, projektopfølgning, fagtilsyn, projekt- og byggeledelse, afleveringsforretning og mangelafhjælpning samt 1-års eftersyn.

Med renoveringen forventes det at beboerne kan spare mindst 10 procent på deres forbrug af vand.

Projekt
Bygherre
Boligselskabet Baldersbo afd. 9 v/Boligselskabet Baldersbo
Beliggenhed
Skovlunde
Omfang
400 lejemål
Projektår
2015-2018
Partner
Arkitekt
MOLE Arkitekter ApS
Kompetence
Rolle
Totalrådgiver