Persondatapolitik

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Orbicon A/S
Linnes Allé 2
2630 Høje Taastrup

T: (0045) 44 85 86 87
M: info@orbicon.dk


COOKIES

Når du besøger et Orbicon website anvender vi cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Dette website anvender cookies til følgende formål:

 

Intern/1. parts cookies  

Ekstern/3.parts cookies

Trafikmåling – så vi ved hvor mange, der besøger vores website.

Ja

Ja

Teknisk funktionalitet – så vi kan huske dine præferencer

Ja

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

Nej

Nej

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

Nej

Nej

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies levetid kan variere efter, hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik- og indholdsrelaterede cookies.

Sådan sletter du cookies

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Hvad cookies bruges til på vores website

Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website, så vi løbende kan lave forbedringer.

Website (brugerindstillinger)

Websitet bruger første-parts cookies til at gemme oplysninger om dine indstillinger. Det kan være for at holde styr på fx indstillinger i en søgeformular.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Cookien indeholder et tilfældigt genereret id, der anvendes til at genkende din browser, når du læser et website, der bruger Google Analytics. Cookien indeholder ingen personlige oplysninger og anvendes kun til webanalyse og statistik. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Læs mere om Googles privatlivspolitik her: https://policies.google.com/privacy?hl=da 

Vimeo (statistik og funktionalitet)

Vi kan indlejre Vimeo-videoer på vores Orbicon websites, der efterlader cookies på din enhed for bl.a. at indsamle statistik. Cookien indeholder ikke personlige oplysninger og anvendes udelukkende til trafikmåling og statistik. Læs mere her: https://vimeo.com/cookie_policy

Youtube (statistik og funktionalitet)

Vi kan indlejre Youtube-videoer på vores Orbicon websites, der efterlader cookies på din enhed for bl.a. at indsamle statistik. Cookien indeholder ikke personlige oplysninger og anvendes udelukkende til trafikmåling og statistik.

Læs mere her: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Issuu (e-publikation)

Vi anvender Issuu (www.issuu.com) til vores e-publikationer. Issuu overvåger antallet af visninger, antal links og bookmarks mm. Cookien indeholder ikke personlige oplysninger og anvendes udelukkende til trafikmåling og statistik.

Læs mere her: https://issuu.com/legal/privacy

 

PERSONDATAPOLITIK

Formularer

Når du kontakter en af vores kontaktpersoner på websitet via email eller telefonopkald, vil der ikke blive logget eller opbevaret nogle af dine personlige data i vores websystem. Vi bruger cookies. Cookien indeholder ikke personlige oplysninger og anvendes udelukkende til trafikmåling og statistik.

Kontaktformularer

Udfylder du en kontaktformular på Orbicons websites, skal du ofte opgive navn og email, samt evt. firma, adresse, telefonnummer og CVR-nr. Samtidigt giver du tilladelse til et uforpligtende opkald fra en af vores konsulenter. Data slettes ½ årligt eller indtil formålet med dataafgivelse er opfyldt. Kontakt info@orbicon.dk hvis du ønsker at få slettet, rettet eller udleveret dine data.

Kursustilmeldinger

Når du tilmelder dig et kursus på websitet, skal du opgive oplysninger som firma, navn, adresse, email, telefonnummer og CVR-nr. Dine persondata er nødvendige for din tilmelding og efterfølgende fakturering. Persondata videresendes ikke til 3. part medmindre dette er nødvendigt for afholdelse af events. Data slettes ½ årligt eller indtil formålet med dataafgivelse er opfyldt. Kontakt info@orbicon.dk hvis du ønsker at få slettet, rettet eller udleveret dine data.

Jobansøgninger

Når du ansøger et job via websitet, bliver dine personlige oplysninger logget i vores HR-system Emply, og du vil her blive informeret om vores brug og beskyttelse af persondata. Orbicons website vil ikke opbevare dine personlige informationer. Det er Orbicons HR-system, der vil opbevare din ansøgning i op til 6 måneder, hvorefter de slettes. Har du spørgsmål til opbevaring af dine data eller ønsker du at få slettet, rettet eller udleveret dine data, skal du kontakte vores HR-afdeling på info@orbicon.dk

Tilmelding til nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev via websitet, bliver din email og dit navn logget i vores emailsystem mailchimp (mailchimp.com). Du vil til enhver tid kunne afmelde dig Orbicons nyhedsbrev via dette link: https://bit.ly/2Q4oSpr
Data slettes ½ årligt eller indtil formålet med dataafgivelse er opfyldt. Kontakt info@orbicon.dk hvis du ønsker at få slettet, rettet eller udleveret dine data.

Brug af personoplysninger

De personoplysninger som indgives via dette website bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med fx udfyldelse af en kontaktformular, tilmeldelse til et seminar, eller deltagelse i en undersøgelse.

Oplysningerne kan derudover bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@orbicon.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

OPHAVSRET

Alt materiale på Orbicons websites er beskyttet af loven om ophavsret samt af internationale regler om copyright ©.               

Det er ikke tilladt at kopiere tekst, billeder, design, scripts eller andet ophavsretligt beskyttet materiale uden forudgående skriftlig tilladelse fra Orbicon.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os på info@orbicon.dk