Nyt opkøb i Europa – WSP går ind på det nederlandske marked

Nyt opkøb i Europa – WSP går ind på det nederlandske marked

16 oktober 2019

For godt en måned siden blev Orbicon en del af den internationale rådgivergigant WSP. Nu styrker WSP sin position i Europa med opkøbet af Lievense – en af Nederlandenes førende rådgivere inden for blandt andet energi og vand.

Opkøbet af Lievense er helt i tråd med WSP’s globale strategi om at vækste både globalt og i Europa.

- At få Lievense med ombord giver WSP en unik mulighed for at få fodfæste i Nederlandene, og samtidig betyder det, at vi nu er oppe på 16.000 medarbejdere i Europa. Nederlandene er et interessant marked og minder på flere måder om det danske med fokus på klimatilpasning og tekniske kompetencer inden for specielt vand, siger Per Christensen, CEO Orbicon.

Også i WSP Danmark, som har været på det danske marked siden 2014 og er ved at blive integreret med Orbicon, ser man frem til at få endnu en platform i Europa.

- Nederlandene er et centralt og vigtigt marked i Europa, og Lievense kan med deres brede profil være med til at skabe nye internationale muligheder for WSP. Samarbejde på tværs er en vigtig succes­parameter for WSP, og vi ser frem til nu også at kunne trække på de særlige ekspertiser og kompetencer man har i Nederlandene, siger Jes Hansen, CEO WSP Danmark.

Lievense er blandt de mest succesfulde tekniske rådgivere i Nederlandene inden for områder som miljø, energi, vand, byggeri og infrastruktur.

- At blive en del af WSP er gode nyheder for Lievense og vores medarbejdere. Vi er glade for at blive en del af en virksomhed med stærke kunderelationer og med et værdisæt, som ligger tæt på vores eget. WSP er kendte for kompetencer i verdensklasse, og de har et globalt netværk, som kan hjælpe os til at vækste nationalt og internationalt, samtidig med at det giver nye muligheder for både kunder og medarbejdere. For os er WSP den ideelle partner i vores fremtidige vækstrejse, siger Eric van den Broek, CEO Lievense.

For yderligere oplysninger:

Orbicon/WSP
Per Christensen, CEO
Mobil: 24985594
Mail: perc@orbicon.dk

WSP Danmark
Jes Hansen, CEO
Mobil: 22767621
Mail: jes.hansen@wsp.com

 

OM LIEVENSE

Lievense blev etableret i 1964 og er en multidisciplinær rådgivervirksomhed inden for miljø, energi, vand, byggeri og infrastruktur. Livenses eksperter kan tilbyde rådgivning inden for ingeniør- og designydelser, byggeledelse og strategisk rådgivning. Virksomheden har været involveret i projekter som renovering og udvidelse af Museum Paleis Het Loo, et af Nederlandenes mest populære museer og udvidelsen af nationalmonumentet Princess Beatrix slusen. Det tredje kammer i sidstnævnte nationalmonument fra 1938 blev indviet af prinsesse Beatrix i februar 2019. Lievense har 350 medarbejdere og har hovedkontor i Breda.

 

OM ORBICON

Orbicon A/S (en del af WSP) er en rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 500 medarbejdere. Med rødder der går mere end 150 år tilbage arbejder Orbicon med at løse nogle af de store udfordringer inden for klimatilpasning, vand, natur, miljø og bæredygtigt byggeri. Vores udgangspunkt er Nordeuropa og Arktis, men vi tager også ud i verden med vores løsninger, så de kan gøre gavn for endnu flere. Orbicon blev en del af WSP 1. september 2019.

For mere information se www.orbicon.dk

 

OM WSP

WSP er en af verdens førende ingeniørvirksomheder, der rådgiver kunder inden for Transport og Infrastruktur, Byggeri, Miljø, Energi og Ressourcer, Industri samt strategisk rådgivning. Vores eksperter omfatter ingeniører, rådgivere, teknikere, forskere, arkitekter, planlæggere, tilsynsførende og miljøspecialister samt andre fagfolk. Vi er er en global virksomhed med ca. 50.000 medarbejdere, der leverer bæredygtige projekter, hvor end vores kunder har brug for det. WSP åbnede deres første afdeling i Danmark i 2014 med hovedkontor i København og senere også kontor i Odense. WSP Danmark og Orbicon vil i løbet af de kommende måneder blive sammenlagt til én juridisk enhed.

For mere information se www.wsp.com

Del denne side