Ny sektionsleder hos Orbicon Arctic i Grønland

Ny sektionsleder hos Orbicon Arctic i Grønland

04 november 2019

Inooraq Brandt overtager mandag d. 4 november 2019 den daglige ledelse af Orbicon Arctic A/S i Grønland.

Orbicon Arctic har været i Grønland i otte år, og Inooraq har været med fra start. Først som ingeniør og kontorleder og sidenhen gruppeleder og frem til i dag som projektchef og bygherrerådgiver.

Inooraq besidder en evne til at holde styr på detaljen i sit arbejde og fortsat bevare overblikket ift. det endelige mål for de projekter og opgaver, han har været tilknyttet. En kompetence som han løbende har udviklet igennem sin ansættelse i Orbicon Arctic og som var stor bidragende faktor ved hans gode resultat under deltagelsen i konkurrencen om årets unge rådgiver i Europa i 2016. En konkurrence for alle unge rådgivende ingeniører i Europa, hvor han på baggrund af sit arbejde som bygherrerådgiver ifm. den ny containerterminal og tilstødende infrastruktur inkl. den ny bro i Nuuk fik en hædersnævnelse.

”Via hans rolle som projektleder og bygherrerådgiver har Inooraq udviklet sine kompetencer inden for store infrastrukturprojekter med mange interessenter og har loyalt og proaktivt repræsenteret vore kunders interesser som betroet rådgiver. At Inooraq nu overtager den daglige ledelse af en virksomhed, som han har været med til at forankre lokalt kommer derfor naturligt.” udtaler direktør Michael Mørch.

”Det er en stor ære at få betroet ansvaret for den daglige ledelse af Orbicon Arctic i Grønland, og jeg er ekstremt stolt over at kunne få lov til at bidrage til ledelsen af et yderst kompetent hold af medarbejdere, der gennem deres stærke faglighed formår at være der for kunden igennem alle faser af et projekt - fra den helt tidlige projektide og projektering og videre igennem det fysiske byggeri og driften af det færdige anlæg.” siger Inooraq Brandt.

Parallelt med stillingen som sektionsleder, fortsætter Inooraq med sine opgaver som bygherrerådgiver.

Del denne side