Herlevs nye skøjtehal skal give endnu mere plads til både idræt og offentlighed

Herlevs nye skøjtehal skal give endnu mere plads til både idræt og offentlighed

16 april 2018

Ny skøjtehal skal give endnu mere plads til både ishockey- og kunstskøjteløbstalenter, samtidig med at offentligheden inviteres indenfor.

Mere tid på isen

Herlev skøjtehal vil gerne give endnu mere istid til de mange ishockeyhold, talentudviklingshold og kunstskøjteløbere, der er tilknyttet hallen. Samtidig skal der også være plads til de borgere, som gerne vil ud på isen. Det er baggrunden for Herlev Kommune i samarbejde med Orbicon og H+ Arkitekter har påbegyndt et større projekt om at tilbygge endnu en skøjtehal til den velbesøgte skøjtehal, der skal hjælpe med at give mere istid til de mange besøgende.  

Den nye skøjtehal forventes at skulle ligge i forbindelse med den nuværende skøjtehal og rumme en træningsbane, der skal skabe endnu mere plads til sportsudøvere og øvrige brugere. Herlev Kommune har et ønske om at skabe en hal, der kan tiltrække socialt liv, hvor de besøgende har lyst til at være både inden og efter de har været på isen.

Rådgivning i tæt samarbejde med kommune, sportsudøvere og besøgende

Orbicon står for ideoplæg til den kommende beslutningsproces i form af skitsering og budgettering af projektet, men kommer også til at have ansvaret for udbud af totalentreprise og efterfølgende tilsyn under opførelsen af den nye hal. Projektet udføres i samarbejde med underrådgiver H+ Arkitekter.

Projektet forventes færdigt i august 2019.

Det har været meget positivt at have Orbicon med på projektet som bygherrerådgiver i opstartsfasen hen imod at realisere Herlev Kommunes og Herlev-borgernes ønske om en ny skøjtetræningsskøjtehal. Vi har oplevet en professionel tilgang til tingene og en hurtig respons. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet om at løfte og gennemføre denne særlige opgave

 

- Mikkel Walmod Hyttel, projekt- og driftsteam, Herlev Kommune

 

Bjørn Westen Rasmussen

Bygherrerådgiver
+45 20 66 89 14
Del denne side