Guldcertificeret domicil officielt indviet

Guldcertificeret domicil officielt indviet

31 august 2017

Fredag d. 25 august inviterede Orbicon indenfor til den officielle indvielse af det nye bæredygtige domicil, som Orbicon har fået bygget i Høje-Taastrup.

Orbicon fik guld i DGNB

Med det nye domicil var ønsket at skabe de mest inspirerende rammer at arbejde i. Domicilet skulle lægge op til samarbejde på tværs af afdelinger, arbejdsmiljøet skulle være i top, og det skulle være bæredygtigt, så det matchede Orbicons egne værdier. Dén vision har betalt sig. Det nye domicil er nemlig blevet guldcertificeret efter DGNB-standarden med en bemærkelsesværdig indeklimascore. Direktør for Green Building Council, Mette Qvist, deltog også i den officielle indvielse af huset, hvor hun holdt tale og overrakte DGNB Guld til Orbicons administrerende direktør, Jesper Nybo Andersen.

På billedet ses Jesper Nybo Andersen, Mette Qvist og Lars Johanson med DGNB-guldplaketten.

Det grønne hus blomstrer

Det nye hovedstadskontor huser 300 ansatte, der er flyttet sammen fra de to kontorer i Ballerup og Roskilde, og bæredygtighed har været i fokus fra projektets start. Domicilet er bygget efter principperne i New Ways of Working, hvor der både er plads til ro og fordybelse, og hvor der samtidig er mulighed for vidensdeling og tværfagligt samarbejde. På taget er der opsat solceller, træet i domicilet er FSC-certificeret, og alle materialerne er valgt på baggrund af livscyklusanalyser. Inde i huset vokser den store grønne plantevæg, der skal bidrage med mere ilt, og lys- og varmeforhold bliver automatisk reguleret, så man opnår det bedst mulige arbejdsmiljø.
Det nye domicil er tegnet af Dissing+Weitling, MT Højgaard har udført totalentreprise, og Orbicon selv har været rådgivende ingeniør på byggeriet.

På billedet ses direktør for Green Building Council, Mette Qvist, og Orbicons administrerende direktør, Jesper Nybo Andersen.

 

På billedet ses Mads B. Lauritzen fra MT Højgaard.

 

På billedet ses Høje-Taastrups borgmester, Michael Ziegler.

Del denne side