Grafdage

Grafdage

26 oktober 2017

Lige nu er der Grafdage på Munkebjerg Hotel i Vejle. Det er den 20. gang, vi afholder Grafdage, hvor overskrifterne i år har været digitalisering, data og netværk. Arrangementet er velbesøgt med over 155 deltagere primært fra forsyninger, og rådgivervirksomheder.

 

Her fortæller Kim Escherich fra IBM om kunstig intelligens og deres platform Watson, som vi blandt andet bruger til at løse vores kunders udfordringer. Ved at analysere på store mængder data, kan vi forudsige begivenheder – også inden for forsyningsverdenen. Dette er vi allerede så småt begyndt på, og det bliver kun større i fremtiden

 

Derudover byder Grafdage på brugermøder, workshops og oplæg og viden om nye systemer og nye tiltag, og den første dag blev rundet af af Nikolaj Sonne, der bl.a. er vært på teknologiprogrammet So ein Ding.

Jeg synes, at vi er heldige at have nogle kunder, der er nysgerrige, og gerne vil samarbejde om at udvikle nye, bedre og mere intelligente løsninger. Det er i år det 20. år, vi har holdt Grafdage, og opbakningen fra kunder og samarbejdspartnere er overvældende. Jeg er glad for, at vores produkter udvikler sig og forbliver relevante i stigende grad, siger Anders Tvegaard, direktør i Orbicon Informatik.

 

Del denne side