Forsyningens APV – det har aldrig været nemmere

Forsyningens APV – det har aldrig været nemmere

28 juni 2018

Orbicon har samarbejdet med de danske forsyningsvirksomheder i årevis. Men ud over forsyningsteknisk viden, tilbyder Orbicon også systemer til arbejdspladsvurdering, og har gjort det i over 10 år. Orbicon har nu opdateret systemet, der er blevet endnu mere brugervenligt og giver flere muligheder for at bruge data. 

Systemet gør det let at holde styr på besvarelser, lave analyser og følge op. Og flere og flere forsyninger anvender Orbicons APV-system.

 

"Jeg tror, at en af grundene er, at Orbicon kender forsyningernes virkelighed og arbejdsforhold. Så kan vi bedre rådgive dem, og sætte systemet op, så det netop passer deres behov", siger Dennis Lyng Nielsen, der er markedschef i Orbicon.

 

APV-systemet giver et godt grafisk overblik og gør det let at prioritere. Systemet genererer automatisk handleplaner med deadlines og sender reminders ud til de ansvarlige.

 

"Vi har arbejdet med Orbicons APV-system i mange år. Vi har altid være tilfredse med systemet, som er nemt for medarbejderen at benytte i forbindelse med APV. Efter at Orbicon har udviklet på systemet, er det blevet meget mere brugervenligt og nemt at navigere rundt i, specielt for de arbejdsmiljøansvarlige. Orbicon tilbyder desuden mange gode spørgeskemaer, som man også selv har mulighed for at videreudvikle på eller tilpasse sit eget firma. Vi står overfor at skulle gennemføre den lovpligtige APV i 2018, og ser frem til at benytte systemet med dets nye design og muligheder," siger Lone Bünger, der er HR-konsulent i Lyngby-Taarbæk Forsyning.

 

Læs mere om APV-systemet

 

Del denne side