Arbejdet fortsætter trods coronavirus

Arbejdet fortsætter trods coronavirus

20 marts 2020

Situationen er alvorlig, og vi har derfor truffet vores forholdsregler og omorganiseret arbejdet. Men arbejdet fortsætter på fuldt tryk - bare hjemmefra.

I Orbicon | WSP tager vi ansvar for at forhindre spredningen af coronavirus. Derfor arbejder alle der kan hjemmefra, og det er langt de fleste. Vi har skruet op for brugen af video-møder, og langt det meste af det arbejde kan udføres uden fysiske møder.

Vi arbejder videre på rapporter, projekterer bygninger, udfører tilsyn, samler data og udfører beregninger – ligesom vi plejer. Og heldigvis er langt de fleste af vores kunder også interesserede i at få opgaverne løst og sikre en fortsat fremdrift.

 - Som virksomhed udviser vi naturligvis samfundsansvar og bakker op om de nationale tiltag for at inddæmme coronavirus. Faktisik har vi hele tiden forsøgt at være på forkant af alle tænkelige tiltag der måtte komme fra Mette Frederiksen. Med fokus på sikkerheden vil vi fortsætte arbejdet, for vi er i en af de brancher, der bedre kan holde gang i hjulene, blot i lidt andre rammer. Men det kræver også, at vores kunder og samarbejdspartner har samme mulighed.  Jeg har talt med nogle af vores kunder og samarbejdspartnere over telefonen, og de er heldigvis også indstillet på, og interesserede i, at fortætte arbejdet, og vi har også fået nye opgaver i denne periode. Det ser jeg som meget positivt, og vores fælles primære opgave er at forsætte denne retning, siger administrerende direktør, Per Christensen.

Der er fuldt fokus på drift og leverancer på projekterne og på at være der for kunder og samarbejdspartnere. Alle medarbejdere er fortsat tilgængelige – bare via skype, telefon eller mail.

Del denne side