Orbicon bliver en del af WSP

Orbicon bliver en del af WSP

03 september 2019

Vi er glade for at kunne meddele, at Orbicon bliver en del af canadiske WSP - en af verdens største rådgivende ingeniørvirksomheder. Med det nye internationale ejerskab får vi styrket vores konkurrenceevne i en branche, som bliver mere og mere multidisciplinær og global.

Ved at forene Orbicon og WSP’s ekspertiser får vi mulighed for at skabe en af Nordens mest succesrige virksomheder inden for miljø, forsyning, infrastruktur og byggeri.

”At blive en del af WSP er en rigtig god nyhed for Orbicon og vores medarbejdere,” siger Per Christensen, adm. direktør for Orbicon. ”Med det nye ejerskab hos WSP styrker vi vores konkurrencesituation i hele den nordiske region betydeligt samtidig med, at vi får adgang til et globalt netværk af stærke kompetencer i en af de største virksomheder i vores sektor. Desuden kommer vi ind i virksomhed med en forretningsmodel og kultur, der er i tråd med vores egen, hvilket vil styrke mulighederne for både kunder og medarbejdere.”

“Denne handel giver os mulighed for at opfylde vores strategiske ambitioner om at fremme vores aktiviteter i Norden - og samtidig styrke vores ekspertise inden for miljøsektoren”, siger Magnus Meyer, direktør for WSP i Norden.
 

Læs Orbicon og Hedeselskabets pressemeddelelse
 

Om WSP

WSP har ca. 49.000 medarbejdere inkl. 5.600 medarbejdere i Norden.
Virksomheden rådgiver kunder inden for transport og infrastruktur, byggeri, miljø, energi, industri samt strategisk rådgivning.
WSP er involveret i bl.a. følgende projekter:

  • La Guardia lufthavnen in New York, som forventes at blive LEED Gold certificeret
  • Design af Trimsaran og Parc y Tywyn skolerne, to folkeskoler i Wales, designet og bygget i henhold til Passivhaus standard
  • Anlæggelse af Stockholms nye City Line, der indebærer udgravning af en 6 km jernbanetunnel mellem 10 og 40 m under hjertet af Stockholm

Se mere på: wsp.com, hvor du også kan læse deres pressemeddelelse

 

Billedet øverst viser fra venstre: Bent Simonsen, Hedeselskabet, Magnus Meyer, WSP og Per Christensen, Orbicon

Del denne side