Karriere i Orbicon

Bliv en del af Orbicon og få mulighed for at udvikle din karriere indenfor faglig rådgivning, projektledelse og salg

Hos Orbicon kan du give din karriere et boost med innovative projekter, et meningsfuldt arbejde og dygtige fagfolk.

Orbicon er en solid og velfunderet virksomhed, der - i tæt samspil med vores kunder -  løser nogle af nutidens udfordringer indenfor klima, miljø og byggeri. I Orbicon starter projekterne altid på kundens side af bordet. Vi lytter, forstår og udfordrer vores kunder, så vores dygtige fagfolk kan finde løsninger på kundernes aktuelle udfordringer - og nye løsninger på nogle af de udfordringer, som samfundet står overfor indenfor eksempelvis vand, bymiljø og bæredygtigt byggeri.
 
 
 

Hvad kan vi tilbyde?

Giv din karriere et boost hos Orbicon. Du kan vokse med os, for der er nok at tage fat på. Vi vokser i Danmark, såvel som i Nordeuropa. Her udvikler vi konstant vores kompetenceområder og erfaringer med forskellige markeder og det kommer naturligvis vores kunder til gode. Vi er drevet frem af vores primære værdier: Passion, kundefokus og agilitet

Passion og faglig udfordring

At arbejde hos Orbicon er fagligt udfordrende. Her møder du passionerede, energiske og iderige kollegaer, som forfølger værdifulde mål og som forstår at omsætte deres faglighed til brugbar viden. Du skal være klar til at gøre en forskel og benytte din stærke faglige viden til at levere - i samspil med kollegaer og kunder - den helt rigtige løsning hver gang. Dét er noget, der giver din karriere et boost. I Orbicon tager vi et samfundsansvar og er klar til at løfte nogle af de udfordringer, som samfundet står overfor inden for fx miljø og bæredygtighed.

Kundefokus og værdifulde løsninger

Hos os er kunden i centrum og målet er løsninger, der giver kunden den ønskede værdi - og gerne lidt til. Du skal være indstillet på at hjælpe vores kunder proaktivt og være ambitiøse på deres vegne. Har du selv ambitioner for din karriere og lysten til at sætte og forfølge høje mål, så er vi klar til at udvikle dine kompetencer, samtidigt med, at vores kunder kan få den allerbedste rådgivning.

Korte agile beslutningsprocesser

Hvis du trives med ansvar og korte beslutningsprocesser, så er Orbicon noget for dig. Vi er en agil virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej fra idé til handling. Beslutningerne tages der, hvor tingene sker, og det er oftest hos vores medarbejdere. Med skiftende politiske retninger og nye teknologiske muligheder er vi konstant klar til at bringe vores faglighed i spil på nye måder. Det trives vi med.

Orbicon som arbejdsplads

Orbicon er ejet af den erhvervsdrivende fond Hedeselskabet, som blev grundlagt i 1866. Hos Orbicon får du 600 kollegaer - fordelt på 3 lande og 17 lokationer - som motiveres af et højt fagligt niveau, god sparring og innovative løsninger på aktuelle udfordringer indenfor blandt andet miljø og bæredygtighed. Her er højt til loftet og stor mulighed for at sætte dit præg på løsningerne. Samtidigt er vi orienteret mod det samfund vi er en del af og de aktuelle udfordringer, der er her.