KARRIERE I ORBICON | WSP

Kom med ombord, og vær med til at designe fremtiden gennem faglig rådgivning sammen med dygtige kolleger fra hele verden

vær med til at designe fremtiden

Vores eksperter søger altid udfordringer, og vi bruger vores faglige nysgerrighed til at finde innovative løsninger på komplekse problemstillinger. Vi brænder for at føre vores ideer ud i livet, så vi i fællesskab kan skabe et bæredygtigt samfund, som imødekommer fremtidens udfordringer.

Kan du hjælpe os med at skabe bæredygtige og innovative løsninger, som er med til at forme morgendagens samfund?

Klik ind og læs hvordan Fiona, Inúnguak og Kim bidrager til en bæredygtig udvikling.

 


Meningsfyldt arbejde

Hvis du trives med et højt fagligt niveau, god sparring og innovative løsninger på aktuelle udfordringer indenfor blandt andet miljø og bæredygtighed, så er Orbicon | WSP det rette sted. Her er højt til loftet og stor mulighed for at sætte dit præg på løsningerne. Samtidigt er vi orienteret mod det samfund, som vi er en del af, og dets aktuelle udfordringer. Se vores ledige stillinger i Danmark og Grønland.

I Orbicon | WSP møder du meningsfulde projekter og 450 dygtige fagfolk, der - i tæt samspil med vores kunder og samarbejdspartnere - løser nogle af nutidens udfordringer indenfor klima, miljø og byggeri. 

Klik ind og mød blandt andet Mette, som har trænet Danmarks første forureningshund, Dion, som er gået fra at være tømrer til bygningskonstruktør, og Sidsel, som brænder for klimatilpasning og byudvikling.

 

 

Bliv en del af et netværk af eksperter

Orbicon blev i september 2019 en del af WSP, en af verdens største rådgivervirksomheder. Det betyder, at du har mulighed for at blive en del af et internationalt netværk af eksperter, som består af ingeniører, projektledere, bygherrerådgivere, forskere, biologer, tekniske rådgivere mm. Vi udnytter hinandens styrker og deler vores viden og kompetencer på tværs af organisationen, og vi kan derfor sammensætte unikke teams på tværs af landegrænser. Alt dette kan blive din vej ind i en international karriere.

Se nogle af vores mange jobmuligheder i udlandet

Vi har høje forventninger, og det bør du også have

Vi søger selvstændige og ansvarsfulde medarbejdere, som er klar til at yde en indsats og bidrage til virksomheden og samfundet. Vi forventer, at vores medarbejdere hæver sig over gennemsnittet, og stræber efter at blive de bedste inden for deres respektive arbejdsområder. Vi vil have de bedste af de bedste. Vi påtager os dermed også ansvaret for vores medarbejderes udvikling.

Ung i Orbicon | WSP

Du kan blive en del af et talentfuldt team, som arbejder på unikke, internationale og innovative projekter. Bliv en del af en kultur der støtter og opmuntrer engagerede medarbejdere. Vi giver dig mulighed for at udføre et meningsfuldt arbejde, som er med til at forme morgendagens samfund. 

Læs mere om at være ung i WSP


Fokus på det sociale MILJØ

Vi har fokus på at værne om og pleje de sociale relationer på arbejdet. Læs mere om nogle af de sociale tiltag og arrangementer, der sker i Orbicon og få et bedre indblik i, hvad vi kan tilbyde dig.

Sociale aktiviteter