Karriere i Orbicon

Kom med ombord og få udviklet din karriere indenfor faglig rådgivning, projektledelse og salg

Meningsfyldt arbejde

Hvis du trives med et højt fagligt niveau, god sparring og innovative løsninger på aktuelle udfordringer indenfor blandt andet miljø og bæredygtighed, så er Orbicon det rette sted. Her er højt til loftet og stor mulighed for at sætte dit præg på løsningerne. Samtidigt er vi orienteret mod det samfund som vi er en del af og dets aktuelle udfordringer.

I Orbicon møder du meningsfulde projekter og 550 dygtige fagfolk, der - i tæt samspil med vores kunder og samarbejdspartnere - løser nogle af nutidens udfordringer indenfor klima, miljø og byggeri. Vi er drevet af vores primære værdier: Passion, kundefokus og agilitet.

Se vores ledige stillinger


Mød en medarbejder

  Kim Andersen      Fiona      Inúnguak Abelsen
 
  Dion Clement Nøhr      Sidsel Maimann Davidsen, Orbicon      Pernille Holm
 
  

Klik på et af ovenstående portrætter og læs mere om vores medarbejdere. Du kan også læse om yderligere tre af vores medarbejdere på Studentum.dk

Passion og faglig udfordring

At arbejde hos Orbicon er fagligt udfordrende. Her møder du passionerede, energiske og idérige kollegaer, som forfølger værdifulde mål og som forstår at omsætte deres faglighed til brugbar viden. Du skal være klar til at gøre en forskel og benytte din stærke faglige viden til at levere - i samspil med kollegaer og kunder - den helt rigtige løsning hver gang. Dét er noget, der giver din karriere et boost. I Orbicon tager vi et samfundsansvar og er klar til at løfte nogle af de udfordringer, som samfundet står overfor inden for f.eks. miljø og bæredygtighed.

Kundefokus og værdifulde løsninger

Hos os er kunden i centrum og målet er løsninger, der giver kunden den ønskede værdi - og gerne lidt til. Du skal være indstillet på at hjælpe vores kunder proaktivt og være ambitiøse på deres vegne. Har du selv ambitioner for din karriere og lysten til at sætte og forfølge høje mål, så er vi klar til at udvikle dine kompetencer, samtidigt med at vores kunder kan få den allerbedste rådgivning.

Korte agile beslutningsprocesser

Hvis du trives med ansvar og korte beslutningsprocesser, så er Orbicon noget for dig. Vi er en agil virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej fra idé til handling. Beslutningerne tages der, hvor tingene sker, og det er oftest hos vores medarbejdere. Med skiftende politiske retninger og nye teknologiske muligheder er vi konstant klar til at bringe vores faglighed i spil på nye måder. Det trives vi med.


Fokus på det sociale MILJØ

Vi har fokus på at værne om og pleje de sociale relationer på arbejdet. Læs mere om nogle af de sociale tiltag og arrangementer, der sker i Orbicon og få et bedre indblik i, hvad vi kan tilbyde dig.

Sociale aktiviteter