Vil du sikre, at dine medarbejdere trives i behagelige omgivelser og ikke påvirkes unødigt af temperaturer, dårlig luftkvalitet eller afgasning? Orbicons eksperter rådgiver dig i, hvordan du skaber et godt indeklima, der sikrer et sundt arbejdsmiljø.

Få overblik over indeklimaets mange faktorer

Indeklimaet på en arbejdsplads er en af det væsentligste udfordringer, når det kommer sikringen af et godt arbejdsmiljø.

Hos Orbicon får du professionel rådgivning i de mange faktorer, der påvirker indeklimaet:

Temperatur

Temperatur er en af de vigtigste faktorer for indeklimaet. For høje temperaturer forårsaget af for stor personbelastning, dårlig styring af varme- og ventilationsanlæg eller manglende afskærmning af sollys kan føre til tunghedsfornemmelse i hovedet, koncentrationsbesvær, hovedpine og irriterede slimhinder. Træk og kulde kan føre til ubehag og spændinger i kroppen.

Luftkvalitet

Dårlig luftkvalitet skyldes ofte enten for stor personbelastning i lokalerne, afgasninger fra materialer eller for lille ventilationsrate. Den dårlige luftkvalitet kan føre til gener som tunghedsfornemmelse i hoved, koncentrationsbesvær, hovedpine og allergiske reaktioner.

Afgasning

Nyt inventar, maling og byggemateriale kan afgive lugte og kemiske stoffer, der afgasses til lokalet, hvor medarbejderne opholder sig. Afgasninger til indeklimaet kan føre til slimhindegener, tunghedsfornemmelse i hovedet, koncentrationsbesvær, hovedpine og allergiske reaktioner. Læs mere om afgasning her.

Et godt indeklima bevarer effektiviteten

Hos Orbicon kortlægger vores eksperter indeklimaet via tekniske målinger samt undersøgelse af medarbejdernes gener og symptomer, enten ved hjælp af interviews eller standardiserede indeklimaspørgeskema-undersøgelser. Vi sætter os i kundens sted, og skræddersyr indeklimaundersøgelsen og efterfølgende afrapportering, så du bedst muligt kan afhjælpe og forebygge problemet i fremtiden.

Undersøgelser viser, at dårlig luftkvalitet og for høje temperaturer kan sænke effektiviteten i en virksomhed med 7-8 %, og professionel rådgivning fra Orbicon kan derfor være med til at bevare effektiviteten i din virksomhed.

Ekspertrådgivning med mange års erfaring

Det kræver ekspertviden at kunne danne sig overblik over de mange faktorer, der påvirker indeklimaet på en arbejdsplads. Vi har mange års erfaring inden for kortlægning og rådgivning gennem samarbejder med store virksomheder som Banedanmark, Bladkompagniet og GEA, men også kommuner som Sorø Kommune.  

Vi rådgiver dig i følgende spørgsmål:

  1. Er der behov for optimere indeklimaet i din virksomhed?
    Vi holder en indledende samtale, hvor vi diskuterer hvilke faktorer der spiller ind på indeklimaet i din virksomhed.
  2. Hvor stort er omfanget af indeklimaproblemer i din virksomhed?
    Vi kortlægger indeklimaet via tekniske målinger samt medarbejdernes gener og symptomer enten ved hjælp af interviews eller standardiserede indeklimaspørgeskemaundersøgelser.
  3. Hvordan sikrer du et bedre indeklima?
    Ud fra vores målinger og observationer rådgiver vi dig til hvordan du imødekommer virksomhedens indeklimaproblemer.

 

Se hvad vi ellers tilbyder og læs mere om indeklima her eller kontakt os for rådgivning om indeklima på 44 85 86 87

Få en uforpligtende snak med en specialist

Udfyld kontaktformularen