"Jeg kan kun på det varmeste anbefale Orbicons online APV system, det giver overblik og er meget nemt at bruge".

Ninus Seistrup, Sikkerhedschef Brødrene Hartmann

Orbicons APV-system - iAPV - er et enkelt, internetbaseret værktøj, som gør APV-processen nem og overskuelig for både medarbejdere, chefer, HR-afdeling og andre, der skal analysere og arbejde med resultaterne. Vi henvender os til virksomheder med over 20 ansatte.

Værktøjet er baseret på mange års erfaring med området og er effektivt til at opsætte, udsende og efterbearbejde spørgeskemaer til den obligatoriske arbejdspladsvurdering.

Læs mere om, hvad en APV er, og hvilke krav og regler der er til en APV >>

Her er et udvalg af de kunder, som bruger Orbicons APV-værktøj:

                 


                


 
        

Hvorfor vælge iAPV?

 1. Du sparer tid
  iAPV er internetbaseret, så du skal ikke bruge tid på installationer og opdateringer. Skemaerne er desuden nemme at sætte op via de medfølgende skabeloner, og indsamling af data er klaret med få klik.
 2. Overhold lovgivningen
  Med iAPV kan du nemt overholde de gældende lovkrav til din arbejdspladsvurdering. iAPV er opbygget ud fra Arbejdstilsynets krav til APV, både i formen og indholdet.
 3. Hurtigt overblik over resultatet
  Systemet opsamler alle resultater og præsenterer dem på en overskuelig og indbydende måde. En arbejdsmiljøleder eller HR-chef kan med ganske få klik se status i alle virksomhedens afdelinger.
 4. Styr på hele processen
  Alle nøglepersoner kan undervejs følge APV-processen gennem let tilgængelige opsamlingsskemaer og handlingsplaner. Indsatsområderne kan prioriteres og få tildelt en ansvarlig.
 5. Gennemprøvet system med mange kunder
  iAPV bruges i dag i en lang række danske virksomheder og organisationer. Både store og små - offentlige og private. 
 6. Baseret på viden og ekspertise om arbejdsmiljø og APV
  iAPV er udviklet på baggrund af vores mangeårige erfaring med APV-rådgiving. Det bygger således på solid arbejdsmiljøfaglig viden om, hvad et APV-værktøj skal kunne for at sikre en god og effektiv APV-proces, der lever op til lovgivningens krav.

Dennis Chr. Lyng Nielsen

Markedschef
+45 26 23 65 00

Allan Kofoed

Seniorkonsulent
+45 40 78 97 89

Mikkel Granberg Mogensen

Arbejdsmiljøkonsulent
+45 29 74 27 97

Få en gratis online demo

Bestil demo her