Nedrivning

Når bygninger skal rives ned eller står over for en større renovering, er det vigtigt, at der tages hånd om opgaven fra start til slut. Hos Orbicon har vi stor erfaring med alle dele af processen lige fra kortlægning af miljøfarlige stoffer til nedrivning og genanvendelse, og vi har omfattende viden om de krav kommunerne og lovgivningen medfører. Vi kan med andre ord være med jer hele vejen.

Renovering og nedrivning kræver flere skridt

Når bygninger skal rives ned eller står over for en større renovering, er der en række skridt, man som bygherre automatisk skal forholde sig til. Nedenfor har vi illustreret de trin, der er del af en nedrivning/renovering. Ved at klikke på de enkelte bokse i bunden af siden kan I læse mere om, hvad det enkelte trin indebærer, og om hvordan Orbicon kan hjælpe jer, når I står med en bygning til nedrivning eller renovering.

Nedrivning

 

Kom i gang med jeres projekt i dag

Orbicon kan være jeres rådgiver gennem hele processen og dermed sikre en kontinuitet i projektet – eller vi kan hjælpe jer noget af vejen. Det er helt op til jer. Giv os et kald, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt Julie Katrine Jensen vedr. nedrivningsydelser i øst eller kontakt Jan-Flemming Schultz vedr. nedrivningsydelser i vest

 

Klik på et af nedenstående billeder for at læse mere om de enkelte trin

Kortlægninger    Rådgivning før nedrivning

Rådgivning under nedrivning    Genbrug og genanvendelse

Julie Katrine Jensen

Markedschef Nedrivning og genanvendelse, Øst
+45 29 39 85 50

Jan-Flemming Schulz

Markedsansvarlig Nedrivning og genanvendelse, Vest
+45 21 13 85 42