Der er et stigende fokus på FN’s verdensmål og derfor har vi udviklet et online dialogværktøj, så I hurtigt kan komme i gang med arbejdet.
Værktøjet er udviklet i samarbejde med flere af Orbicons kunder.
 

 

Få overblik over verdensmål i dit projekt

Vi har i samarbejde med kunder udviklet et dialogværktøj til FNs verdensmål. Vi kalder det Mylius. Med dialogværktøjet kan I få overblik over, hvilke FN verdensmål jeres virksomhed, konkrete projekter eller produkter understøtter. I kan også få mappet relevante verdensmål og gå i dialog om jeres arbejde indenfor området. Det kan virke som en kompleks opgave og her kan Mylius anvendes til at fokusere og give en god visuel præsentation af relevante verdensmål.

Dialogværktøjet favner bredt og er meget intuitivt at arbejde med. I kan i programmet kortlægge den nuværende situation, sætte nye mål og beskrive, hvordan målene skal nås.

Mylius kan bl.a. bruges i arbejdet med:

  1. Virksomhedsprofiler
  2. CSR-formidling
  3. Projekter, produkter og services

Mylius - virksomhedsprofil

Flere efterspørger bæredygtighed

Arbejdet med bæredygtige løsninger og verdensmål bliver i højere grad et konkurrenceparameter. Med Mylius er det let at fortælle og vise, hvordan I konkret arbejder med verdensmålene, så det ikke bliver tom snak, men noget der bygger på troværdige handlinger.

Flere kommuner er begyndt at arbejde med FN’s verdensmål. I dialogen med borgere og interessenter er Mylius et værktøj til både at formidle og involvere.


Mylius er et digitalt værktøj der:

  1. Er intuitivt og visuelt
  2. Giver overblik over og konkretiserer arbejdet med FN’s verdensmål
  3. Kan vise kunder og andre dit arbejde med målene
  4. Kan bruges til at kortlægge og sætte mål
  5. Anvendes til at beskrive, hvordan målene nås

Kom i gang med dit arbejde med verdensmålene

Mylius er et gratis værktøj, som du kan bestille. Udfyld formularen øverst på denne side og få tilsendt adgang til Mylius.

 

Se videoen fra vores workshop med Design Danmark

Dan O. Kiilerich

Salgschef
+45 51 83 51 80

Bestil en gratis adgang til Mylius

Udfyld kontaktformular