Miljøvagt 24-7

Professionel og effektiv miljøvagt med høj faglig viden. Orbicon | WSP rykker ud på Sjælland som miljøvagt.
 
Vi  har sat udrykningsblink på vores store miljøfaglige viden. Vi rykker ud hele døgnet, hvis der sker udslip og pludselig forurening og assisterer kommuner, forsyninger og virksomheder. Eksempler på udslip kan være udslip af diesel fra en lastbil, overløb af urenset spildevand, udslip af kemikalier fra industri og transport.

Aftale uden abonnement
En aftale om at få Orbicon | WSP til at være miljøvagt kræver ikke et abonnement. Der skal kun betales, når vi rykker ud.
 

Digital indrapportering

Et særligt udviklet it-værktøj gør det nemt at få overblik og indrapportere med det samme. Platformen er udviklet af Orbicon | WSP, der også har lavet systemer til at indrapportere boreprøver mv.

Uddannede miljøvagter

Alle Orbicon | WSP’s miljøvagter har gennemgået et grundigt uddannelsesforløb i at være miljøvagter, så de fuldt ud har styr på sikkerheden og hvordan beredskabet fungerer. Dertil har de en høj miljøfaglig viden.

Hurtig indsats

Ved hurtigt at få et overblik og bistå beredskabet i forhold til miljøindsatsen, kan vi både begrænse skaden og kommunerne kan spare penge til beredskab.
 
Vi samarbejder tæt med beredskabet og indsatslederen på stedet, hvilket er med til at sikre en hurtig og effektiv proces. Det er væsentligt med en god og effektiv kommunikation, og hurtigt at få sig et overblik, så man kan sætte en evt. indsats i gang.

Ud over den miljøfaglige viden, har Orbicon | WSP adgang til måleudstyr til prøvetagning og har lang erfaring inden for oprensning og afværge af forurening.
 
Tag fat I os, hvis vi skal rykke ud for jer og sikre miljøet.
 
Vagttelefon: 3063 5775
Mail: miljovagt-ost@orbicon.dk
 

Caroline Myhre-Gregersen

Senior projektleder
+45 29 78 47 62