BYGGELEDELSE – FORDI ET GODT BYGGERI KRÆVER GOD LEDELSE

For at komme vellykket i mål med dit byggeprojekt, kan det være afgørende at have en repræsentant på byggepladsen, der sikrer projektets forløb og proces. Byggeledelse handler om erfaring og ekspertise – og netop det, er hvad vi har i Orbicon. Vores team af kompetente byggeledere, står klar til at hjælpe dig gennem byggeprocesserne.

Byggeledelse med fokus på dine interesser

Når vi varetager byggeledelse i Orbicon, er det altid med udgangspunkt i det konkrete projekt. Vores solide viden og erfaring om konstruktiv og kompetent byggeledelse er pådraget gennem mange år og endnu flere byggeprojekter. Men fordi der ikke er to byggerier, der er fuldstændig ens, tager vores byggeledelse altid udgangspunkt i jeres konkrete behov, ønsker og krav.

Byggelederen er din repræsentant på byggepladsen og varetager dine interesser med hensyn til tid, økonomi og kvalitet, samt sørger for koordinering og samarbejde med entreprenører og rådgivere i byggeperioden.

I Orbicon har vi igennem mange år varetaget byggeledelse for offentlige og private bygherrer på både små og store byggerier, hvor vi blandt andet har hjulpet med følgende:

  • Styring af byggeprocesserne
  • Koordinering af byggepladsen
  • Arbejdsmiljøkoordinering
  • Kvalitets-, økonomi- og tidsstyring
  • Sikkerheds- og sundhedsplan
  • Koordinering af fagtilsyn
  • Projektgennemgang samt ét- og femårsgennemgang
  • Granskning af projektmaterialet med fokus på bygbarhed, kvalitet og økonomi

Som din repræsentant på byggepladsen varetager vi ligeledes dine forpligtelser i forbindelse med sikkerhed og arbejdsmiljø på arbejdspladsen, for at sikre at disse overholdes og at du effektivt og sikkert kommer i mål med dit projekt.

Tid, kvalitet og økonomi er essentielt for god byggeledelse

I vores arbejde med byggeledelse og i rollen som byggeleder er det vores fornemmeste opgave at koordinere og styre projektet sikkert gennem alle faser til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Al vores rådgivning er baseret på dialog, så du vil opleve, at vores rådgivning tager udgangspunkt i lige præcis dine behov. Med klar og præcis kommunikation sørger vores erfarne byggeledere yderligere for din tryghed gennem hele byggeperioden, samt udfører målrettet og effektiv byggeledelse i et konstruktivt samarbejde mellem byggeriets parter. Det er det, vi kalder god og effektiv byggeledelse.

Vi kan også hjælpe jer – Kontakt os i dag

I Orbicon får du professionel byggeledelse med mange års erfaring. Ring eller skriv til os i dag for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med god byggeledelse i dit næste bygge- eller anlægsprojekt.

Peter Hamilton Bernth

Afdelingschef
+45 24 82 02 79