Brandrådgivning

Med brandrådgivning og brandstrategi giver vi dig tryghed og sikkerhed ved brandsikring af dine bygninger. Kom godt i mål med dit projekt med Orbicons dygtige brandingeniører og få rådgivning, der sikrer dine bygninger mod tab af både menneskelig, økonomisk og miljømæssig karakter.

Brandrådgivning, brandstrategi og optimal brandsikring

Ved at vælge Orbicon til at udføre brandsikring, slipper du selv for at stå for alt brandsikringsrelateret arbejde. Vores erfarne brandingeniører er klar til at hjælpe dig med netop dine behov i forbindelse med brandsikring, brandstrategi, myndighedskontakt, koordinering med mere. Vi tager os af alle opgaver, der relaterer sig til opgaven og står også for koordinering mellem de involverede faggrupper.

Spar tid, penge og frustrationer

Korrekt brandrådgivning har sparet vores kunder for tid, masser af penge og en bunke frustrationer. Dette skyldes, at myndighedernes krav til dokumentation og opfølgning kan forsinke og fordyre både små og store projekter ganske betydeligt. Det er derfor altafgørende at have en erfaren brandrådgiver, der kender til myndighedernes krav og de typiske faldgruber i projektet, så du kan komme hurtigere i mål med dit projekt.

Vores erfaring er din fordel

Vi råder over Danmarks mest erfarne og kompetente medarbejdere inden for dette felt, og vi har erfaring fra både små, mellemstore og helt store projekter.

Vi har hjulpet vores kunder i alle faser af projekterne; lige fra nybyggeriets indledende faser, til projektering i forbindelse med renovering, løbende myndighedskontakt og koordinering mellem alle projektets parter. 

Vi er vant til at samarbejde med alle relevante faggrupper og sørger for at alle parter i projektet får den rigtige information på det rigtige tidspunkt, hvilket sikrer dig en effektiv og gnidningsfri proces.

Vi binder projektet sammen

Al vores rådgivning er baseret på dialog, så du vil opleve, at vores rådgivning tager udgangspunkt i lige præcis dine behov, uanset om du ønsker at overlade alle aspekter vedrørende brandrådgivning til os, eller om du kun ønsker hjælp til udvalgte punkter.

Kontakt os i dag

Kontakt os på mail eller telefon og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt får lavet brandrådgivning, brandstrategi eller myndighedskontakt, som passer til dit behov.

Kirsten Dandanell

Senior brandrådgiver
+45 51 73 90 39