Eksperter i boldbaner

Uanset om det er til et superligastadion eller den lokale fodboldklub, har Orbicon stor erfaring og ekspertise i boldbaner og idrætsanlæg. Hvad enten vi taler kunstgræs eller naturgræs, så er Orbicon ingeniører på boldbaner på alle niveauer:

  • Til fritidsbrug
  • Skolebaner
  • Klubbaner
  • Større idrætsanlæg til superligastadions

Vi har projekteret banerne på hovedparten af Danmarks superligastadions. Du er med andre ord i sikre hænder, når du vælger os som rådgiver til jeres nye fodboldbane. Større klubber investerer ofte i banevarmeanlæg, så banen ikke fryser i vinterperioden. Det hjælper Orbicon også med.

 

Med hele vejen

Alt efter jeres behov kan vi styre det hele eller dele af projektet. Fra design, projektering og udbud til gennemførelse af anlægsprojektet - ikke kun for selve boldbanen, men også de omgivende bygninger, anlæg og grønne områder.

I Orbicon kan vi både projektere naturgræsbaner og kunstgræsbaner – og vi designer og projekterer boldbanen efter dine ønsker og behov.

Naturgræsbaner

Naturgræsbaner er det traditionelle valg, og vi kan etablere velfungerende baner på forskellige jordbundstyper. Viden om samspillet mellem vand, jord og planter, gør os i stand til at etablere robuste græstæpper til glæde for brugerne.

Kunstgræsbaner

En kunstgræsbane kræver ikke meget vedligeholdelse og giver mere spilletid – året rundt. Det kan være løsningen på manglende spillekapacitet og nedslidte baner. En fodboldbane af kunstgræs giver en multifunktionel bane med rige udfoldelsesmuligheder.

 

Andre anlæg

Vi kan også yde kompetent rådgivning ved anlæg som:

  • Atletikstadions
  • Tennisbaner
  • Golfbaner

Derudover rådgiver Orbicon også i forbindelse med klubbygninger, tribuner, stadions mv.

Henrik Grove

Projektleder
+45 61 40 80 91

Bliv ringet op af en ekspert i boldbaner

Udfyld formular