Informatik

I Orbicon Informatik udvikler vi platformsuafhængig software og IT-produkter. Vi leverer den mest udbredte software til de danske forsyningsvirksomheder, kommuner og private virksomheder. Vi arbejder derfor målrettet med digitale løsninger, der kan anvendes som værktøj i den stigende urbanisering, smart city og klimatilpasning. Det handler om overblik over ressourcer, værdier, økonomi og fremtidige opgaver.

Orbicon Informatik udvikler digitale løsninger til brug i den stigende urbanisering, smart city og klimatilpasning.

Det kan være alt fra værktøjer til sagsbehandling i kommunerne til ledningsregistrering i forsyningerne. Ude i kommunerne er vi bl.a. kendt som Danmarks førende leverandør af GIS løsninger til vand og spildevandsforsyninger.

Fælles for løsningerne er, at vi samler den vigtigste data på en overskuelig måde, så der skabes overblik for kunderne.

Kvalitet i data giver succes i dagligdagen

Med Orbicon Informatik får I en leverandør og sparringspartner, som skaber systemer indrettet efter en verden hvor succes afhænger af kvaliteten af jeres data.

Udviklingen af løsningerne sker altid med kundernes værdi for øje og vejen mod målet går gennem bredt samarbejde med flere forskellige partnere, så der opnås den bedst mulige indsigt og forståelse af markedet.

Det er samspil fremfor færdigleverede samlebåndsløsninger.

Se mere på www.orbiconinformatik.dk

Alan Nissen

Afdelingschef
+45 51 62 57 60

Dan O. Kiilerich

Salgschef
+45 51 83 51 80