Vi er skimmelsvampeksperter

Vi er skimmelsvampeksperter

Orbicon hjælper med at få styr på skimmelsvamp, før det får helbredsskadelige konsekvenser og bliver økonomisk uoverskueligt.

Vi kan hjælpe dig fra første mistanke om fugt og skimmelsvampe i et enkelt rum eller en bygning, til problemet er afhjulpet. Vi rådgiver både privatpersoner, boligselskaber, private firmaer og offentlige kunder.

Professionel rådgivning om skimmelsvamp

Som skimmelsvampeksperter kan vi hjælpe dig med rådgivning i alle faser, fra den første mistanke om skimmelsvamp til den endelige udbedring af problemet og eventuel renovering.
Vi tilbyder desuden at indhente tilbud fra saneringsfirmaer, samt at forestå rådgivning og projektledelse og føre tilsyn ved større renoveringsopgaver. Med andre ord, kan du nøjes med én kontaktperson, der holder styr på alle tråde i opgaven.

Skimmelsvampeksperter med stor erfaring

Vores indeklimaafdeling har nogle af Danmarks mest erfarne skimmelsvampeksperter som rådgiver store og små virksomheder, kommuner, institutioner, boligforeninger og ejendomsejere over hele landet.
Afdelingens skimmelsvampeksperter udpeges ofte som syn- og skønsmænd og har stor erfaring med at kombinere DNA test med byggetekniske undersøgelser for at kunne påvise, hvor og hvorfor skimmelsvampen trives i de enkelte bygninger og om der er tale om fx vandskader, grundfugt, byggesjusk eller dårlig rengøring.

Vi hjælper dig med 3 spørgsmål

  1. Er din ejendom ramt af skimmelsvamp?
    (Vi gennemgår ejendommen og tester for skimmelsvamp)
  2. Hvilken type skimmelsvamp er det? Er der sundhedsfare?
    (Vi har eget laboratorie hvor vi bestemmer typen af skimmelsvamp)
  3. Omfanget og mængden af skimmelsvamp og hvordan slipper I af med det?
    (Hvordan slipper du af med det – skal der stor renovering eller mindre tiltag)

Vi har bl.a. stået for rådgivning om fugt og skimmelsvamp hos Odense Kommune, Københavns Kommune, Bygningsstyrelsen, Forsvaret, DEAS, LejerBo.

Vi benytter os af de mest moderne og pålidelige prøver og analysemetoder, og vores erfarne og højtuddannede specialister er din garanti for et professionelt, troværdigt og hurtigt prøveresultat.

Kontakt os nu for rådgivning om skimmelsvamp

Kontakt Søren Ekdahl og få rådgivning om skimmelsvamp fra en af landets førende eksperter.

Søren Ekdahl er uddannet bygningsingeniør og har arbejdet inden for rådgivning om fugt og skimmelsvamp de seneste 11 år. 

Søren har arbejdet som indeklimaekspert for Orbicon siden 2013. Udover fugt og skimmel arbejder Søren også med sager om trænedbrydende svampe og og miljøfremmede stoffer

Læs mere om skimmelsvamp

Søren Ekdahl

Indeklimakonsulent
+45 50 56 70 57