Bygherrerådgivning

Når din virksomhed overvejer at bygge nyt, bygge om eller flytte fra eller til en bygning, har I brug for en uvildig rådgiver, der med sikker hånd hjælper jer gennem hele processen. Som bygherrerådgiver varetager vi jeres interesser og bruger vores store indsigt i byggebranchen til at få projektet rigtigt fra start og styret sikkert igennem.

Vi sikrer strategisk bygherrerådgivning i alle faser

At være bygherre kan være en stor og kompleks opgave, og det er afgørende, at I fra start får afklaret jeres mål, muligheder og udfordringer og får defineret det rigtige projekt. Skal I f.eks. bygge nyt eller bygge om? Eller kan det bedre betale sig at leje noget nyt og sælge det gamle? Og hvordan skal entrepriseformen være?

Når I vælger bygherrerådgivning fra Orbicon, er vi jeres uafhængige, faglige rådgiver, der sikrer det rigtige beslutningsgrundlag gennem hele processen. Vi har bred erfaring med- og et indgående kendskab til byggebranchen og ejendomsmarkedet, og vi hjælper med alle aspekter af den strategiske bygherrerådgivning, så I får større fleksibilitet og bedre aftaler. Vi bistår jer i hele forløbet og tager ansvar for samarbejdet mellem bygherre, tekniske rådgivere, entreprenører, leverandører, evt. myndigheder, m.v.

Med bygherrerådgivning fra Orbicon, er dit projekt i erfarne og kompetente hænder

Hos Orbicon ser vi det som vores fornemmeste opgave, som bygherrerådgiver, at styre projektet sikkert gennem alle de forskellige faser, og selvfølgelig til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

  • Vi tilbyder et bredt spekter af ydelser fra erfarne fageksperter, som fx arkitekter, ingeniører og økonomer, der sikrer jer en fleksibel og helhedsorienteret bygherrerådgivning.
  • I får en professionel og multidisciplinær bygherrerådgiver og én fast kontaktperson, der aldrig er længere end et telefonopkald væk.
  • Vi er ofte med gennem hele byggeprocessen, men tilpasser altid vores ydelser til jeres konkrete og individuelle behov. Vi har erfaring med alle discipliner i både små og store projekter.

Vores erfaring som bygherrerådgiver sikrer stærk styring gennem udbud- & projektforløb

Som bygherrerådgiver kan vi tilbyde at styre alt fra program, dispositionsforslag og projektforslag til hovedprojekt, udførelse og drift. Dette gælder også ledelsen gennem hele processen i form af procesledelse, projektledelse og byggeledelse fra idé- til driftsfase.

Bygherrerådgivning i de indledende faser

I realiseringsprocessen styrer vi forløbet gennem alle de indledende faser – fra invitationen af relevante samarbejdspartnere over udbud, byggeri og færdiggørelse – og vi sørger naturligvis for, at alle tidsplaner og formelle krav bliver overholdt.

Bygherrerådgivning i byggeprocessen

I byggeprocessen monitorerer vi som bygherrerådgiver hele forløbet og sikrer, at byggeriet bliver realiseret som planlagt. Vi sørger for et velfungerende samarbejde mellem alle byggeriets parter, og at byggeprocessen bliver holdt på sporet og gennemført inden for den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi har massiv erfaring som bygherrerådgivere, og kan bistå med rådgivning i såvel store som små projekter, uanset hvad jeres konkrete behov måtte være. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om jeres kommende projekt.

Johnny Jensen

Afdelingschef Bygherrerådgivning
+45 29276936