Byggeprojektering gør dit byggeprojekt til en succes

En gennemarbejdet byggeprojektering er den bedste garanti for at nå i mål med et bygge- eller renoveringsprojekt og gøre projektet en succes. Hos Orbicon har vi helt fra start fokus på byggeprojektering, herunder projektets bygbarhed, bygningsomkostninger og drift. Vores erfaring siger nemlig, at vi kyndig byggeprojektering opnår det bedste resultat for både bygherre og bygningens brugere.

Kreativt modspil og kompetent byggeprojektering gør vision til virkelighed

Hos Orbicon er vi dedikerede til- og eksperter i, at realisere udfordrende arkitektur og visionære byggeprojekter. Med udgangspunkt i stærke samarbejdsrelationer ser vi projekterne i tværfaglige sammenhænge og yder kreativt modspil til arkitekter og bygherre på et højt fagligt niveau. Vi har et godt samarbejde med myndighederne og arbejder målrettet på, at byggeriet bliver som aftalt, er færdigt til tiden og overholder de formelle krav. 

Som vi ser det handler byggeprojektering om at udforme en bygning, så den opfylder de arkitektoniske visioner, uden at det sker på bekostning af klimamål, brugbarhed og økonomi. Og det er ikke altid så let som det lyder. Blandt andet betyder det øgede fokus på energieffektivitet og komfort, at der stilles helt nye krav til udformningen af og samspillet mellem de tekniske installationer i en bygning.

Vores solide kompetencer sikrer den bedste byggeprojektering

God byggeprojektering kræver dygtige og kompetente medarbejdere. Vi råder over nogle af Danmarks dygtigste fagingeniører med en stærk og professionel erfaring inden for blandt andet VVS, el, anlæg og konstruktioner, som udføres af anerkendte statikere.

Vi hjælper hele vejen gennem processen med alt fra byggeprojektering, forberedelse, forundersøgelser og udbud til udførelse, byggeledelse, tilsyn og opfølgning.

Vi arbejder med alle typer af byggerier: Kontorer, boliger, sport, biografer, sygehuse, produktion, lager og logistik – og anlægget af områderne omkring og mellem dem.

Konstruktioner med innovativ og teknologisk tilgang

Når vi udvikler konstruktioner arbejder vi ud fra en åben og innovativ tilgang, hvor vi blandt andet bruger den nyeste teknologi inden for 3D-projektering og tværfaglige 3D-workshops i begyndelsen af et projekt. Her skaber vi et overblik over de primære konstruktioner sammen med arkitekterne, så deres visioner kan gøres til virkelighed. Vi udvikler projekter i alle typer af materialer – f.eks. i beton, stål og træ såvel som i nye materialer som glas og fiberbeton.

VVS- og elinstallationer

I forbindelse med en total byggeprojektering, kan vi naturligvis også rådgive jer om projektering af VVS- og elinstallationer i alle byggeprojekter – gerne tidligt i byggeprocessen, så vores store viden indenfor installationer og energieffektivitet bruges aktivt i udformningen. Gennem en åben og konstruktiv dialog sikrer vi, at arkitekten får opfyldt sine visioner for byggeriet, samtidig med at kravene til økonomi, tid og bæredygtighed bliver overholdt.

Vi kan også hjælpe jer med kompetent byggeprojektering

Vi har solid og lang erfaring med projektering af såvel store som små byggeprojekter, og kan også hjælpe med at gøre jeres byggeprojekt til en succes. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om jeres projekt.
 

Sajet Mahmudovski

Afdelingschef
+45 31 60 61 27