Vi hjælper dig med at skabe et godt arbejdsmiljø, der skaber trivsel, nedbringer sygefraværet og øger produktiviteten. Vi rådgiver inden for alle områder i forhold til arbejdsmiljø og hjælper med at løse og forebygge problemer. Vi rådgiver både private og offentlige kunder.

Autoriseret af Arbejdstilsynet på alle områder

Hvis din virksomhed får besøg af Arbejdstilsynet og får et rådgivningspåbud for arbejdsmiljøet, skal I bruge en autoriseret arbejdsmiljørådgiver til at hjælpe jer med at få løst og forebygget problemerne. Vi har mange års erfaring i rådgivning omkring alle aspekter af arbejdsmiljøet, og vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet på alle fem områder:

 • Det ergonomiske
 • Det biologiske
 • Det kemiske
 • Det fysiske
 • Det psykosociale område

Erfarne eksperter til et godt og sikkert arbejdsmiljø

Hos Orbicon trækker vi på mere end 150 års erfaring inden for arbejdsmiljøområdet, når vi som autoriseret arbejdsmiljørådgiver hjælper virksomheder og organisationer med at få et godt og sikkert arbejdsmiljø og derigennem styrke deres forretning og profil. Vi råder over eksperter inden for alle relevante områder, som fx indeklima, støj, kemi og skimmelsvamp.

 1. Vi tilbyder helhedsrådgivning om fysisk arbejdsmiljø, kemisk arbejdsmiljø, biologisk arbejdsmiljø, ergonomisk arbejdsmiljø, psykisk arbejdsmiljø og ulykker.
 2. Vi har højt kvalificerede medarbejdere inden for alle fagområder, som er gode til at flytte fokus fra løsning til jeres behov. På den måde sikrer vi, at vi finder den helt rigtige løsning i forhold til jeres ambitionsniveau.
 3. Vi lægger vægt på, at vores rådgivning er konkret og langsigtet i forhold til jeres virksomheds værdigrundlag og mål for vækst og udvikling, og du får dermed en langtidsholdbar løsning.

Vi hjælper dig blandt andet med følgende:

 • Har din virksomhed fået rådgivningspåbud vedrørende et eller flere arbejdsmiljøproblemer?
  Vi giver dig som autoriseret arbejdsmiljørådgiver kvalitetsrådgivning inden for alle områder.
 • Har din virksomhed eller organisation brug for langsigtet rådgivning om arbejdsmiljø?
  Vi fokuserer på jeres værdigrundlag samt mål for vækst og udvikling.
 • Har du nogle særlige behov i forhold til arbejdsmiljø?
  Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver skræddersyr vi vores rådgivning efter netop dine behov.

Kontakt os og få autoriseret arbejdsmiljørådgivning

Tag kontakt til en af vores eksperter der er autoriseret arbejdsmiljørådgiver og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med netop dine behov i forhold til et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi står klar med rådgivning, så du kommer succesfuldt i mål.

Lej en arbejdsmiljøkonsulent

Gert Richard Porse

Arbejdsmiljøkonsulent
+45 27 11 17 36

Udfyld formularen og bliv ringet op

Ring mig op