DANVAK – COMMISSIONING I BYGGERIET (København)

September - Oktober 2020

Undgå unødig frustration med det rette værktøj til styring af projektet fra start til slut, og kom på forkant med fremtidens byggeri.

På Danvaks commissioning kursus får du værktøjerne til styring af byggeprojekter – tilmed af undervisere, der er blandt landets førende specialister på området. Nemlig Christian Hansen fra Orbicon | WSP  og Ole Teisen fra Sweco.

På kurserne giver Ole & Christian stribevis af tips og tricks til praktisk gennemførelse af Commissioning-processen byggeriet.

De fører dig igennem alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen i alle byggeriets faser – lige fra aftaler og kontrakter med interessenter til et år inde i driftsfasen.

Kursusdeltagere vil opnå

  • Hvad det indebærer for bæredygtighed og bygningsværdi, at byggeriet gennemgår Commissioning-processen til bygninger i henhold til Dansk Standard DS 3090.
  • Hvorledes du indtræder i rollen som leder eller specialist i Commissioning-processen.
  • Hvad bygherrens fordele og investering indebærer samt bygherrens egen rolle i Commissioning-processen.
  • Hvad driftsherren skal være opmærksom på i bygherrens Commissioning-proces, samt hvad driften selv skal yde for at få varigt udbytte commissioning-processen.
  • Hvad de projekterendes rolle er i Commissioning-processen, hvad der skal tilføjes i deres aftaler for at det lykkes, både for bygherren, for de projekterende selv og alle andre interessenter.
  • Hvad entreprenører og leverandører skal byde ind med som professionelle deltagere i bygherrens Commissioning-proces, hvad der skal stå i deres aftaler for sikre, at bygherren får sine krav opfyldt, og de udførende selv afleverer gnidningsfrit og minimerer garantiudkald.
  • Underviserne på kurset er erfarne Commissioning-specialister, der giver stribevis af tips og tricks til praktisk gennemførelse af Commissioning-processen.
     

Tilmeld dig her

 

Mødetider

Modul A: Tirsdag den 15. september & onsdag den 16. september 2020, kl. 8.30-16.30

Modul B: Tirsdag den 20. oktober & onsdag den 21. oktober 2020, kl. 8.30-16.30

Sted: 
Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V.
15
september
2020