Orbicon_corner01G.gifOrbicon_corner02G.gif
Orbicon
1x1.gif
Om os
Ydelser
Projekter og referencer
Kunder
Nyheder
Job og karriere
Kontakt

Nyheder

Orbicon
Energi-0-bolig udstillet i Bellacenter19-09-2011

- fremtidens bolig udstillet i 1:1 på Almene Boligdage

Energi-0-boliger er boligtyper i energiklasse 0 med et energiforbrug på mindre end 1kWh/m2/år. De er udviklet i samarbejde mellem Lejerbo, Orbicon og Vilhelm Lauritzen.

Den 2. og 3. september blev en bolig på 90 kvadratmeter og i to etager – fuldt udstyret med møbler - udstillet i Bellacenter i København. Der var mange besøgende som kom indenfor i den energivenlige bolig, som også er attraktiv rent arkitektonisk og er konkurrencedygtig på prisen med konventionelle boliger.

 - Det er vigtigt, at energiaspektet ikke bliver en hæmsko for at kunne bygge billige og tidssvarende boliger. Vi har tidligere set forsøgsbyggeri, som har været alt for dyrt for almindelige mennesker. Med disse Energi-0 boliger kan kommunen tilpasse projektet de konkrete behov, uden at udgifterne bliver alt for høje, siger udviklings- og byggechef i Lejerbo, Ulrik Steen Jensen i en pressemeddelelse.

Lejerbo er ved at bygge boliger efter konceptet Energi-0-bolig flere steder i landet.

Almene_boligdage2011_g.jpg

Her sættes førstesalen på. Læs mere om Energi-0-boliger på Lejerbos hjemmeside og se en video af opførslen af boligen i Bellacenter. (Foto fra Lejerbos hjemmeside)Kontaktperson


Sigurd Andersen
Sektionsleder
25 26 32 33
sios@orbicon.dk

Orbicon_corner04G.gifOrbicon_corner03G.gif